Carolina Falkholt

Det var inte så att jag inte tyckte om Carolinas utställning, men helt ärligt fanns det inget specifikt som fångade mig. Jag har skrivit om Carolinas konst tidiagre och sett vad hon gör för slags konstverk och jag tycker det kändes som att jag redan sett det som fanns på utställning... 
Jag tycker att Carolinas budskap är super viktigt och att hon förmedlar det på ett coolt, kreativt och annorlunda sätt, vilket jag verkligen tycker om! 
Hela utställningen var otroligt genomtänkt, tillexempel örat på golvet som det var inspelade ljud i, som man kunde höra om man kröp på golvet. Det röda rummet va supersnyggt gjort, det var nog detta rummet som utmärkte sig mest. Musiken, färgerna, målningarna, mörkret och själva rummet var verkligen ihop kopplade och jag fick en känsla som jag inte riktigt kan beskriva. 
 
Om jag ska välja en målning som jag tyckte utmärkte sig mest, måste det vara "skatteverket" 
Jag funderade då och även nu när jag skiver hur det är ihop kopplad till resterade konstverk. Jag kan inte riktigt se va Carolina ville få sagt med detta konstverk och det skulle jag gärna höra henne förklara. Men just för att den inte rikitgt kändes tillhörande till utställning blev den mest intressant! 
 
Det var ett roligt studiebesök, både på galleriet och konstmuseet!
Allmänt | | Kommentera |
Upp